6. kesäkuuta 2012

Raparperimuffinssit 




n. 12 kpl

150 g Voita
2 dl Fariinisokeria
2 Kananmunaa
4 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
2 tl Vaniljasokeria
2 dl Jugurttia (esim. Turkkilaista tai Raparperijugurttia)
130 g Rouhittua valkosuklaata
3-4 dl Paahdettuja raparpereja


Uunissa paahdetut raparperit

 n. 400-500g Raparpereja kuorittuna ja pilkottuna
1 dl Fariinisokeria

Levitä raparperipalat uunivuokaan tai uunipellille. Ripottele päälle fariinisokeri. Paahda uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia.
Anna jäähtyä.

 

Muffinssitaikina


Vaahdota voi ja fariinisokeri.
Lisää kananmunat yksitellen. 
Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan vuorotellen jugurtin kanssa. 
Kääntele lopuksi taikinan joukkoon rouhittu valkosuklaa ja paahdetut raparperit.
Kaada / Pursota muffinssivuokiin. Paista uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Tässä vielä muutama kuva erilaisista koristeluista, mitä tuli kokeiltua näihin muffinsseihin.










Muffinssin päällä ensin pursotettuna kermavaahtoa. Koristeluidea kirjasta What´s New, Cupcake? Minivaahtokarkit halkaistu vinosti kulmasta kulmaan, leikkauspinta painettu värilliseen sokeriin ja näin saatu aikaiseksi kukan terälehdet, kermavaahto muffinssin päällä tarttumapintana. Keskelle vielä ripoteltu Sprkling Sugar Cristals -koristeraetta.









... Ja vielä kun kuvat saisi ilmaantumaan oikein päin ;)! Aloitteleva bloggaaja ei osaa, ainakaan vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti