Valkosuklaiset Vadelma Cupcaket
n. 12 kpl
Muffinssitaikina:
4½ dl Vehnäjauhoja
2½ dl Sokeria
2½ tl Leivinjauhetta
½ tl Suolaa
1 dl Turkkilaista jogurttia
1 dl Vadelmajogurttia
2 Luomukananmunaa
2 tl Vaniljasokeria
100 g Voita
130 g Valkosuklaata
3 dl Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)
Kuorrute sokerimassan alle:
150 g Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl vaniljavanukasta (esim. Kidius)
2-3 rkl tomusokeria
Koristeet:
Sokerimassaa
Ohje:
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Siivilöi jauhot, sokeri , leivinjauhe ja suola kulhoon.
Vatkaa toisessa kulhossa sekaisin kananmunat, turkkilainen
jogurtti, vadelmajogurtti, vaniljasokeri sekä sulatettu ja jäähdytetty voi.
Sekoita jauhoseos jogurttiseokseen.
Kääntele joukkoon rouhittu valkosuklaa ja vadelmat (pakastevadelmat jäisinä).
Kaada /
pursota taikina muffinssivuokiin. Paista uunissa n. 15 min.
Anna muffinssien jäähtyä.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Levitä
lastalla/veitsellä muffinssien päälle.
Päällinen pastaväreillä värjättyä, kaulittua sokerimassaa.
Kukat ja Polka dot:it tehty sokerimassasta.
Mahtavan söpöjä ja hyviä, sillä olen saanut maistaa. Tuskin raaskii haukata noin nättejä kakkuja!
VastaaPoistaJatka vaan!
Mama