6. kesäkuuta 2012

Valkosuklaiset Vadelma Cupcaket

 



n. 12 kpl


Muffinssitaikina:
4½ dl Vehnäjauhoja
2½ dl Sokeria
2½ tl Leivinjauhetta
½ tl  Suolaa
1 dl Turkkilaista jogurttia
1 dl Vadelmajogurttia
2 Luomukananmunaa
2 tl Vaniljasokeria
100 g Voita
130 g Valkosuklaata
3 dl Vadelmia (pakastettuja tai tuoreita)

Kuorrute sokerimassan alle:
150 g Maustamatonta tuorejuustoa
1 dl vaniljavanukasta (esim. Kidius)
2-3 rkl tomusokeria

Koristeet:
Sokerimassaa 

Ohje:
Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Siivilöi jauhot, sokeri , leivinjauhe ja suola kulhoon.
Vatkaa toisessa kulhossa sekaisin kananmunat, turkkilainen jogurtti, vadelmajogurtti, vaniljasokeri sekä sulatettu ja jäähdytetty voi.
Sekoita jauhoseos jogurttiseokseen.
Kääntele joukkoon rouhittu valkosuklaa ja vadelmat (pakastevadelmat jäisinä). 




Kaada / pursota taikina muffinssivuokiin. Paista uunissa n. 15 min.
Anna muffinssien jäähtyä.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Levitä lastalla/veitsellä muffinssien päälle.

Päällinen pastaväreillä värjättyä, kaulittua sokerimassaa.
Kukat ja Polka dot:it tehty sokerimassasta.



1 kommentti:

  1. Mahtavan söpöjä ja hyviä, sillä olen saanut maistaa. Tuskin raaskii haukata noin nättejä kakkuja!
    Jatka vaan!
    Mama

    VastaaPoista