Suklainen purkkimisu ja pientä suolaista
Tiramisu -jäljitelmä meni purkkiin ja siitä tuli purkkimisu.
Nopea ja helppo jälkiruoka, kahvin kaveri, kakun korvike tai muuten vaan herkku ;)!
Ohje neljään misupurkkiin...
Pohjalla
6-8 kpl Savoiardi -keksejä (n. 1,5 - 2 keksiä / annos)
1,5dl Vahvaa kylmää kahvia
4 cl / maun mukaan Disaronno -likööriä
Sekoita kahvi ja likööri. Paloittele keksit purkkiin sopiviksi paloiksi ja kostuta kahvi-likööri -seoksessa ja asettele purkkien pohjalle.
Misu -mousse
1,5 dl Flora vispiä / kuohukermaa
1 prk Maustettua Tiramisu -rahkaa
2rkl Kaakaotomusokeria
n. 50g Tummaa suklaata rouhittuna
Vatkaa Flora vispi / kerma vaahdoksi. Makeuta kaakaotomusokerilla. Sekoita joukkoon Tiramisu -rahka ja rouhittu suklaa.
Pursota tai lisää lusikoiden pohjakeksien päälle.
Ripottele vielä päälle kaakaojauhetta ja tummaa suklaarouhetta.
Helppo ja kevennetty versio oikeasta tiramisusta :)!
Misun kaverina tarjosin ystävilleni pientä suolaista...
Savulohi-Croustadeja ja rieskarullia kylmäsavuhärällä
Savulohi-Croustadien täytteessä sopivissa suhteissa seuraavia aineksia:Savulohta
Ruohosipuli tuorejuustoa
Creme Fraichea
Mustapippuria
Sitruunan mehua
Ruohosipulia silputtuna
Täytteen pursotin Croustadeihin.
Rieskarullat taas pitivät sisällään seuraavia aineksia:
Ohuita rieskoja
Paprika-Chili tuorejuustoa
Rucolaa
Ohuen ohuita härän kylmäsavupaisti -siivuja
Rullalle ja sopiviksi suupaloiksi :)!
Ensin pientä suolaista ja lusikka odottaa vieressä jo misua!
Nam :)
VastaaPoistaBlogissani on sinulle tunnustus :)